Jeugdcommissie

Wij, Trea en Jolein, hebben de afgelopen vijf jaar  met veel plezier de jeugdcommissie van TV Brakkenstein voortgezet. Dit jaar zal dan ook echt ons laatste jaar zijn. We hebben besloten er toch nog een jaartje aan vast te plakken om de jeugdleden te blijven stimuleren, maar we willen per  1 januari 2020 graag het stokje over dragen aan andere enthousiaste vrijwilligers. Laat het ons weten als je interesse hebt. We zullen onze kennis graag overdragen aan onze opvolgers!

Het afgelopen jaar is helaas wat rommelig verlopen, aangezien onze vorige trainer gestopt is en de nieuwe trainer zowel op privé als persoonlijk gebied wat tegenslagen te verduren had. Gelukkig is het wederom gelukt een nieuwe trainer te vinden! Arthur, onder contract via Tennisschool Maat, gaat onze club komende tijd begeleiden. Hij zal zich vol enthousiasme inzetten om onze lessers te stimuleren! Heb je vriendjes of vriendinnetjes die graag mee willen doen, dan mogen ze een gratis proefles volgen.

We willen in het voorjaar weer starten met het inmiddels bekende jong/oud-toernooi, waarbij het de bedoeling is, dat de jeugd samen met een ouder persoon (vader, moeder, maar ook ooms en tantes of andere bekenden) tegen nog een jeugdlid en ouder persoon spelen. Dit concept bestaat al heel lang en levert veel plezier voor jong en oud. We houden het dan ook in stand. Te zijner tijd zullen we  jullie hierover per mail informeren!

Arthur  probeert samen met ons ook dit voorjaar weer leuke tennisclinics voor de kinderen van Basisschool Brakkenstein te organiseren. Ervaring leert, dat hierdoor nog meer kinderen enthousiast worden! We zijn bezig met de gemeente om het project gesubsidieerd te krijgen. Tussendoor willen we af en toe een zondag inplannen om samen een balletje te slaan. In het najaar zal er weer een gezellig slottoernooi plaats vinden. Hier krijgen jullie ook bericht over per mail.

Houd de website in de gaten voor alle activiteiten en we zien jullie dan graag!

Verder staan wij open voor vragen, opmerkingen, ideeën  en uiteraard ook een potje tennis!

Je kunt ons bereiken op 024-3555058 en op 06-18110903. We zien jullie op de baan!!