Jeugdcommissie

Wij, Trea en Jolein, hebben de afgelopen vier jaar  met veel plezier de jeugdcommissie van TV Brakkenstein voortgezet. Dit jaar zal dan ook echt ons laatste jaar zijn. We hebben besloten er toch nog een jaartje aan vast te plakken om de jeugdleden te blijven stimuleren, maar we willen per  1 januari 2019 graag het stokje over dragen aan andere enthousiaste vrijwilligers. Laat het ons weten als je interesse hebt. We zullen onze kennis graag overdragen aan onze opvolgers!

Het afgelopen jaar is gelukkig weer wat rustiger verlopen. We hebben onze vaste trainer die via Tenniservice wordt  ingehuurd  en op dit moment loopt het weer prima! Alle kinderen zijn sportief bezig en leergierig. Emile, onze trainer, weet ze dan ook heel goed te stimuleren! Heb je vriendjes of vriendinnetjes die graag mee willen doen, dan mogen ze bij Emile een gratis proefles volgen.

We willen in het voorjaar weer starten met het inmiddels bekende jong/oud-toernooi, waarbij het de bedoeling is, dat de jeugd samen met een ouder persoon (vader, moeder, maar ook ooms en tantes of andere bekenden) tegen nog een jeugdlid en ouder persoon spelen. Dit concept bestaat al heel lang en levert veel plezier voor jong en oud. We houden het dan ook in stand. Te zijner tijd zullen we  jullie hierover per mail informeren!

Emile probeert samen met ons ook dit voorjaar weer leuke tennisclinics voor de kinderen van Basisschool Brakkenstein te organiseren. Ervaring leert, dat hierdoor nog meer kinderen enthousiast worden! We zijn bezig met de gemeente om het project gesubsidieerd te krijgen. Ook zijn we bezig met eenzelfde project voor het voortgezet onderwijs. Hopelijk gaat dit lukken en kunnen we straks met mooi weer de kinderen weer bij onze club ontvangen. In het najaar zal er weer een gezellig slottoernooi plaats vinden. Hier krijgen jullie ook bericht over per mail.

Hou de website in de gaten voor alle activiteiten en we zien jullie dan graag!

Verder staan wij open voor vragen, opmerkingen, ideeën  en uiteraard ook een potje tennis!

Je kunt ons bereiken op 024-3555058 en op 06-18110903. We zien jullie op de baan!!