Gebruik banen

Gebruik banen

Onze nieuwe banen willen we natuurlijk zo lang mogelijk in perfecte conditie houden.

Mochten er toch oneffenheden in de baan ontstaan, werk die dan meteen weg en strijk de plek met je voet weer glad.

Na het spelen moeten de banen uiteraard goed gesleept worden. Doe dit volgens de gebruiksaanwijzing die je op het hekwerk kunt vinden:

Sleep vanaf de plaats van het sleepnet naar het tennisnet, dan weer terug en zo in dezelfde richting de hele baan slepen.

De speeltijd is 45 minuten. Om te kunnen spelen ben je verplicht af te hangen en hierbij de begintijd op het afhangbord te noteren.

De bediening van de nieuwe LED verlichting is simpel: In de hal van het clubhuis vind je de aan/uit schakelaar op dezelfde plek als de oude schakelaar.

In tegenstelling tot de oude verlichting geldt bij de LED verlichting geen wachttijd als het licht is uitgeschakeld. Je mag de verlichting dan meteen weer aanzetten.

Voor het overige gelden de huidige baanregels zoveel mogelijk.

We wensen jullie veel tennisplezier.

Bestuur TV Brakkenstein

SponsorKliks

Vanaf 2020 kunnen alle leden gebruik maken van SponsorKliks.

Door online bestellingen bij vele webwinkels via SponsorKliks te doen lever je een financiële bijdrage aan onze vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost!

Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar TV Brakkenstein.

Zorg er dus voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van onze club.: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10882