Trainers

Tennislessen voortaan via Tennisschool Maat (TSM)

Vanaf aankomend seizoen verzorgt Tennisschool Maat (TSM) de tennislessen voor de leden van TV Brakkenstein.
Philip Maat (TSM) is al bijna 25 jaar hoofdtrainer van LTC Barneveld, daar wordt met veel enthousiasme aan kinderen en volwassenen op recreatief als wel prestatief niveau door het TSM trainersteam lesgegeven.

Arthur van Keulen zal, namens TSM, vanaf april de lessen verzorgen bij TV Brakkenstein. Hij zal voor alle doelgroepen binnen de club klaar staan, van kids tot senioren. Er zijn diverse lesmogelijkheden. Ook levert TSM graag maatwerk zoals teamtrainingen , groepslessen, privélessen of een clinic. Voor meer informatie over de te volgen zomerlessen kun je terecht op de site van TV Brakkenstein.
Doelstelling van deze nieuwe vorm van samenwerken tussen TSM en TV Brakkenstein is de vereniging weer te laten groeien en samen te bouwen aan een gezonde, gezellige vereniging!

Klik hier voor de lesvoorwaarden van TSM.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Arthur van Keulen. Vanaf 1 april ben ik jullie nieuwe tennisleraar. Ik ben 39 jaar en woon samen met mijn vriendin in Nijmegen. Ik tennis sinds mijn negende en heb de afgelopen 15 jaar bij Rapiditas gespeeld en getraind. Dit jaar ben ik overgestapt naar LTC Barneveld waar ik ook competitie ga spelen in het eerste team op zondag. Mijn speelsterkte is 4 in de enkel en 3 in de dubbel.

Voordat ik tennisles ging geven heb ik 5 jaar in de financiële sector gewerkt. Omdat ik heel graag op de tennisbaan sta besloot ik in 2013 om van mijn hobby mijn werk te gaan maken en ben toen gestart met de tennisleraar-opleiding van de KNLTB. In 2015 heb ik mijn A-licentie behaald en in 2017 de B-licentie. Sinds april 2017 geef ik les bij Avanti in Nijmegen en vanaf aankomende maand ga ik namens Tennisschool Maat de lessen bij Brakkenstein verzorgen. Tennisschool Maat is gevestigd in Barneveld en wordt geleid door Phillip Maat. Phillip en ik kennen elkaar al ruim 25 jaar. Toen ik een jaar of twaalf was trainde ik bij hem in Zutphen waar hij destijds trainer was. Afgelopen zomer kwamen we elkaar weer tegen bij het toernooi in Beuningen waar we tegen elkaar speelden. Zo is het balletje gaan rollen en hebben we besloten een samenwerking aan te gaan.

Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen en heb heel veel zin om aan de slag te gaan bij TV Brakkenstein. Als je vragen hebt kan je me altijd bellen. Hopelijk tot snel op of rond de tennisbaan!

Met vriendelijke groet,
Arthur van Keulen