Trainingen

Heb je interesse om tennisles te volgen, neem dan contact op.
Of vul het aanmeldformulier in.

Maak kennis met de tennisleraren.

Ik ben Jos Peters en verzorg tennistrainingen bij TV Brakkenstein. 
Mijn passie om tennistraining te geven is me min of meer komen aanwaaien omdat ik gevraagd werd door trainers om te ondersteunen en te vervangen. 

Vanuit mijn achtergrond als leraar middelbaar onderwijs voelde ik de noodzaak mijn trainingsaanbod te professionaliseren.  

Een belangrijke drijfveer om zelf training te volgen was: door training ontwikkel je vaardigheden met anderen die het speelplezier vergroten. 

———————————————————–

Hallo allemaal! Even voorstellen…..

Mijn naam is Margo Kok en ik ben sinds januari 2024 één van de trainers bij TV Brakkenstein. Vanaf mijn 6e levensjaar ben ik begonnen met tennis en tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel plezier. In mijn jeugd heb ik bondstraining bij de KNLTB gevolgd en in mijn tienerjaren ben ik steeds meer toernooien gaan spelen. Tijdens mijn studie Nederlands recht in Nijmegen te kon ik op relatief hoog niveau bij TV Rapiditas in Nijmegen tennissen.

Tijdens en na mijn studie en daarna ben ik competitie blijven spelen op zowel zaterdag Topklasse-niveau en op de zondag tot in de 1e klasse gemengd. Door mijn passie voor tennis wil ik nu als tennistrainer zo veel mogelijk mensen het plezier in tennis laten beleven. Naast mijn passie voor tennis werk ik overdag als bedrijfsjurist in de GGZ en ben ik in de fitness te vinden als bodypumpinstructeur.  

TV Brakkenstein is een mooie vereniging. Ik heb er veel zin in en hoop natuurlijk dat ik mijn cursisten een hoop kan leren!

Tot ziens op de vereniging!!

Dit zijn de gegevens van onze trainers:

Jos Peters
tel. 06-25557211
e-mail: j.peters52@live.nl

Margo Kok
tel. 06-27383490
email: mkadviesnijmegen@gmail.com